Sanna

Olen ensimmäistä kertaa ehdolla kuntavaaleissa. Olen 47-vuotias ja asun Hyrylässä. Syntyisin olen Helsingistä, mutta muuttanut alle kouluikäisenä lapsuuden perheen kanssa Riihikallioon. Lapsuus ja nuoruus kului Tuusulassa. Ylioppilaaksi pääsin Hyrylän lukiosta vuonna 1992, jonka jälkeen tie vei Helsingin yliopiston kautta Savonlinnaan opiskelemaan luokanopettajaksi

Muualla asuttujen vuosien jälkeen oli kiva jälleen vuonna 2007 palata Tuusulaan.

Koulutukseltani olen kasvatustieteiden maisteri ja luokanopettaja. Luokanopettajana en ole työskennellyt vuoden 2003 jälkeen, sillä yrittäjyyskasvatus, koulutuksen ja opetuksen kehittäminen sekä yrittäjyys vei mukanaan. Nykyisin toimin toiminnanjohtajana yrittäjyyskasvatuksen kehittämisorganisaatiossa YES-verkostossa.

Energiaa ja voimaa arkeen haen retkeilemällä, liikkumalla, lukemalla, nauttimalla kulttuurista, ruokaa laittamalla ja mökkeilemällä. Korona-ajan myötä harrastukseksi on tullut myös islantilaisten villapaitojen neulominen ja on sitä tullut koottua pari palapeliäkin.

Miksi olisin äänesi arvoinen?

Olen verkoston johtajana tottunut tekemään päätöksiä ja kantamaan niistä vastuun. Tekemään isoja ja pieniä päätöksiä, yhdessä ja yksin. Aina päätöksenteko ei ole ollut helppoa eikä päätökset miellyttäviä tai niiden positiivisia vaikutuksia on ollut vaikea nähdä. Päätöksiä on kuitenkin ollut pakko tehdä ja perustella miksi päätökset on tehty.

Tiedän, että kuntapäättäjän päätöksen teko on harvoin helppoa ja vastuu päättäjänä on suuri. Onhan kyseessä kuntalaisten rahat ja asiat ja päätöksenteolla on moninaisia vaikutuksia.

Mikäli äänestät minua valtuustoon, lupaan olla rohkea ja vastuullinen päättäjä ja perustaa omat päätökseni aina parhaaseen saatavilla olevaan tietoon.
Tietoon, jota hankin tutkimalla, kysymällä, kuuntelemalla ja keskustelemalla.

Siksi #vaikuttamisentaidetta

Minusta

Koulutus

  • Kasvatustieteiden maisteri
  • Luokanopettaja
  • Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto
    Henkilöstöjohtamisen yliopisto-opinnot käynnissä

Julkaisuja

  • Yrittäjyyskasvatuksella elinvoimaa -käsikirja kuntapäättäjille

Poliittiset luottamustoimet

  • Tuusulanjärven kokoomuksen hallituksen jäsen
  • Kokoomuksen sivistyspolitiikan verkoston jäsen
  • Kokoomuksen yrittäjyys- ja elinkeinopolitiikan verkoston jäsen
  • Kokoomuksen kunta- ja kaupunkipolitiikan verkoston jäsen